#minstemme kampanjen

Ta bilde med ambassadørplakat

  1. Skriv #minstemme og noen få ord om hva kjærlighet og frihet betyr for deg. Du kan også skrive Direkte Demokrati under #MINSTEMME hvis du vil gjøre budskapet tydeligere.

  2. Ta bilde av deg selv med plakaten foran hjertet og tenk på noe som gjør deg glad. Hvis du ikke ønsker å dele bilde av deg selv kan du laste ned bildet på toppen av denne siden og bruke det.

  3. Del bildet på sosiale medier og skriv gjerne en personlig tekst eller kopier teksten under. Husk å bruk hashtag #minstemme med @kjaerlighetspartiet og link til www.kjaerlighetspartiet.no som minimum.

    Som profilbilde vil det bli mest synlig og du setter et tydelig standpunkt. Du kan også bruke andre hastags som kjærlighetspartiet #direktedemokrati #demokrati #folkestemme og #systemskifte hvis du vil gjøre det enda mer tydelig.

Forslag til postetekst

Jeg støtter systemskifte i Norsk politikk og grunnlov som innfører et Direkte Demokrati hvor befolkningen har den reelle makten og frihet over eget liv. Jeg annerkjenner alles individuelle suverenitet og beholder rett til stemme i alle saker. Jeg vet vi som samlet befolkning kan bygge et harmonisk og helhetlig friskt samfunn med kjærlighet for hverandre.

Bli med og skriv ut signaturark og få dine venner til å skrive under slik at Kjærlighetspartiet kan stille i neste stortingsvalg: www.kjaerlighetspartiet.no

#minstemme #kjærlighetspartiet #direktedemokrati #systemskifte

Samle underskrifter

4. Print ut signaturark og få med alle dine bekjente til å skrive under slik at Kjærlighetspartiet kan stille til valget for å fremme innføringen av Direkte Demokrati.

Her finner du signaturark (frist for innsending er 15 Desember).